Stick ut i bruset

Webbutveckling

Hemsidor, e-handel och Intranät

Webbutveckling är ett brett begrepp som innefattar användandet av de tekniker som används på webben. Slutresultatet kan vara allt från en hemsida till en komplex e-handelslösning.

Vi skapar moderna mobilanpassade webblösningar som är enkla att underhålla. Vi arbetar alltid nära våra kunder och gör löpande kontroller för att säkerställa den bästa kvalitén på lösningarna som vi tar fram. Efter lanseringen av webblösningen kan vi underhålla den med hjälp av webb drift och förvaltningstjänster.

Hemsidor

Funktionella, effektiva och snygga hemsidor som ökar din konkurrenskraft. Alla hemsidor levereras med ett CMS verktyg så att du själv kan uppdatera innehållet på egen hand och är givetvis grundoptimerade för Google (SEO). Vi erbjuder allt från färdiga paket till större kundanpassade lösningar.

E-handel

Oavsett om du har en fysisk butik och vill komplettera med e-handel eller endast har en digital närvaro på nätet för att nå ut med dina produkter, så kan vi erbjuda kundanpassade e-handelslösningar med betalsystem, affärssystemsintegrationer och framåtanda förpackade i marknadens populäraste e-handelsplattformar.

Intranät

Intranäten har genomgått stora förändringar under senare år och är numera väl etablerade mobilanpassade samarbetsplattformar som sätter användaren i fokus oavsett enhet, situation eller plats. Genom att integrera med affärssystem, CRM och andra kritiska verksamhetssystem, så gör man informationen mer lättillgänglig och effektive att använda.