Digitala affärer

E-handel

Kompletta lösningar för din e-handelssatsning

Oavsett om du är en ny eller etablerad e-handlare, så kan vi erbjuda kompletta lösningar så du lyckas med din e-handelssatsning. Vi tillhandahåller färdiga paket så väl som specialanpassade lösningar. I båda fallen levereras e-handelsplattformen med marknadens populäraste mjukvara.

Våra lösningar är alltid mobilanpassade och grundoptimerade för Google och baserar sig på WooCommerce eller Magento vilket är de två absolut populäraste e-handelsplattformarna i världen. De är båda mycket kraftfulla och kompetenta med en stor användarbas runt om i världen vilket borgar för trygghet, tillgänglighet och snabb teknikutveckling.

WooCommerce

WooCommerce ett lättanvänt system som tillsammans med CMS verktyget WordPress skapar en bra bas till nystartade och e-handlare med få artiklar i sortimentet. Är du van vid WordPress sedan tidigare så kommer du att känna igen dig. Plattformen innehåller ett stort utbud av funktioner och det finns bra möjligheter att växa och växla upp utan att byta plattform. Lite drygt 40 % av alla e-handlare globalt använder WooCommerce.

Magento

Magento är en lite mer avancerad e-handelsplattform som används av allt från mindre företag till stora koncerner och är mycket lätt att skala upp i. Så länge du använder Magento kommer du inte att behöva byta plattform, även om förutsättningarna förändras. Av de 100 000 största e-handelsbutikerna globalt så använder ca 30% Magento.